Prøysen tekst og tone

Aktivitetsside

Vi er ute og speller hele året, og her kommer det etter hvert noen inntrykk fra steder vi har været - og kanskje litt om steder vi skal.

Mange av våre konserter er på institusjoner hvor det bare opplyses om konsertene internt. Og så har vi masse opptredener for pensjonistforeninger og ulike firmaer.
Vi er også å treffe på åpne arrangementer på kulturhus, samfunnshus og andre steder.

Dette året har så langt vært litt spesielt, fordi Elin har brukt (og bruker) masse tid på å redigere komplett samling med Alf Prøysens viser og dikt - en oppgave som bare vokser etter hvert som hun leter.

Men nå har vi vært ute sammen med fotograf John Andresen og tatt nye bilder til bruk på plakater og nytt CD-omslag (kommer i 2014), til bruk for arrangører og pressen. Vi valgte å dra til en av fylkets flotteste institusjoner: Fetsund Lenser (som alle burde besøke og nyte!). Nedenfor kan du se noen av de fine bildene det ble en kald og overskyet høstdag.

Vi har også holdt konserter fra Lyngen i nord til Arendal i sør, og nedenfor kan dere litt etter litt se noen av de stedene vi har vært.

I jubileumsåret 2014 har vi allerede vært mange steder og avholdt konserter. Vi har vært på Stortinget og sunget for Arbeiderpartiets veteraner, på Biri og hatt skolekonsert, vi har vært på ulike institusjoner og vi hadde en kjempeopplevelse på Gran med 120 tilhørere og over 50 som ikke kom inn (vi kommer tilbake i mai!). Og på Lillestrøm kulturhus kom det over 150 mennesker på konserten.

Her kan du lese hva avisa Hadeland skreiv om konserten på Gran.

Deretter var det en kjempeopplevelse å komme til visefestival i Fredrikstad og viseklubben Lucidor sammen med blant andre Kari Svendsen.

TAGS: tag1 - tag2